Lag en skreddersydd skyløsning

Oderland Cloud er en fleksibel skyplattform med skalerbare virtuelle servere. Bygg en fleksibel infrastruktur som passer dine behov, enten den består av én eller mange servere.

Bygg din egen sky etter dine behov

Med Oderland Cloud får du forutsigbare priser slik at du ikke får en ubehagelig overraskelse i slutten av måneden. Kombiner våre spesialtilpassede servere og bygg en sky som passer deg og dine behov.

Fleksibel lagring som kan flyttes mellom maskiner

I våre virtuelle maskiner er lagringen separat. Det betyr at du kan flytte den fra server til server etter behov. Miljøet ditt blir mer fleksibelt, og du kan beholde lagringen selv om du slår av serveren.

All lagring skjer på toppmoderne NVMe SSD-plater, og alle data lagres fysisk i våre datasentre i Sverige, og du kan selv velge hvor høy lese- og skrivehastighet (IOPS) du ønsker.

Bygget på åpne standarder

Oderland Cloud er bygget på OpenStack-plattformen – den bransjeledende åpne standarden for skyprogramvare. Ved å utnytte kraften i OpenStack får du:

  • Fleksibilitet: Det er enklere å flytte skyen mellom leverandører når integrasjoner og automatisk skalering bruker de samme API-ene.
  • Skalerbarhet: Skaler opp eller ned ressurser etter behov direkte via API-et.
  • Interoperabilitet: OpenStacks åpne arkitektur gjør det enkelt å integrere med andre verktøy og systemer, noe som gjør det enklere å administrere og vedlikeholde skymiljøet.

Støtter hele infrastrukturen din

Du er i godt selskap

Skaler infrastrukturen din via API

Hvis du ikke ønsker å bruke vårt fleksible webgrensesnitt til å administrere infrastrukturen, kan du bruke OpenStack API. Dette gjør det for eksempel enkelt å skalere infrastrukturen automatisk fra applikasjonen din.

Valgfritt ekstrautstyr

Alltid oppdaterte sikkerhetskopier av dataene dine

Ingenting er viktigere enn å beskytte dataene dine. Cloud Backup er vår løsning for automatiske og inkrementelle sikkerhetskopier som lagres i et separat datasenter.

Ta bekymringene ut av driften med Managed Server

Velg en av våre administrerte servere, så slipper du å bekymre deg i det hele tatt. Vårt dedikerte team tar seg av serveren og alt vedlikehold. Bruk tiden din på virksomheten din i stedet.

Ofte stilte spørsmål om Oderland Cloud

Oderland Cloud er en skyplattform der du kan lage din egen skyløsning som passer dine behov. Du kan enkelt opprette ulike virtuelle maskiner som kan kobles sammen i private nettverk for å optimalisere infrastrukturen for applikasjonen din.

Ja, det kan du. I Oderland Cloud er lagringen uavhengig av den virtuelle maskinen. Det betyr at du kan tilpasse hvor mye lagringsplass du trenger, uavhengig av hvor mye prosessorkraft du trenger. Det betyr også at du kan flytte lagringsvolumene dine mellom ulike servere etter behov.

Delvis. Vi gir deg support på selve tjenesten. Når du har spørsmål om hvordan du administrerer serverne dine i Oderland Cloud eller hvordan tjenesten fungerer, er vi her for å hjelpe deg.

Support og hjelp til hvordan du gjør ting på serveren din, som å konfigurere den eller installere applikasjoner og lignende, er ikke inkludert i Oderland Cloud.

Hvis du er interessert i en supportavtale og SLA for Oderland Cloud, kan du kontakte oss.

Ja, det må du. Så lenge den virtuelle maskinen er på kontoen din, må du betale for den. Hvis du ikke vil betale for en server, må du fjerne den helt.

Hvis du vil tilpasse infrastrukturen din med for eksempel midlertidige servere i perioder med høy belastning, anbefaler vi at du bruker API-et vårt til å opprette og fjerne servere etter behov.

Alle dataene dine lagres i datasentrene våre i Sverige. Det betyr at det er enkelt for deg å oppfylle GDPR-kravene til datalagring.

Med Oderland Cloud kan du bygge din egen sky og tilpasse din egen infrastruktur. Det betyr at du står fritt til å bestemme hvordan du vil sette den opp, hvilket operativsystem du vil ha, servermoduler og så videre. Du må også selv ta hånd om oppgraderinger og vedlikehold.

Når du velger Managed Server, tar vi oss av alt for deg, slik at du slipper å bekymre deg for infrastrukturen. Managed Server er mer enn bare oppdateringer og vedlikehold. Det ligger i vår dedikerte plattform som vi kontinuerlig gjennomgår for å oppnå best mulig ytelse og sikkerhet.