Domener

Et domenenavn er adressen din på internett. I tillegg til det populære .se-domenet finnes det nå et nesten uendelig antall alternative domener for nettstedet ditt.

Gi ideen din et godt domenenavn

Fra populære domenenavn som .com og .se til unike .club og .store. Velg mellom over 500 forskjellige toppdomener. Hva skal domenenavnet ditt være?

Ofte stilte spørsmål om domener

Absolutt! Det er ikke noe problem å bruke norske tegn eller lignende for andre språk. Det er takket være IDN-teknologien (Internationalised Domain Names).

Selvfølgelig kan du flytte domenet ditt til oss. Å flytte et domene koster penger for de fleste toppdomener. Samtidig fornyes domenet for et nytt år.

Hvor lang tid det tar, avhenger av toppdomenet. .se-domener overføres umiddelbart, mens andre som .com tar mellom 5-7 dager.

Vi tilbyr for øyeblikket DNSSEC for følgende toppdomener: .se og .nu.

Hvis du har registrert domenenavnet ditt hos oss i Oderland og bruker våre navneservere, aktiveres DNSSEC automatisk for toppdomenene dine. Du trenger ikke å gjøre noe. Utrullingen av automatisk DNSSEC begynner i første halvdel av juni.

Hvis du har domenenavnet ditt registrert hos en annen registrar eller ikke bruker våre navneservere, må du aktivere DNSSEC manuelt.

Når det er på tide å fornye domenet eller domenene dine, vil du automatisk motta en faktura fra oss i god tid. Du kan også aktivere automatisk betaling av domenenavn. Da trekker vi automatisk penger fra kortet ditt ved fornyelsestidspunktet, og du trenger ikke å bekymre deg for å glemme det.

Når du har betalt, blir domenenavnet fornyet.