Beskytt deg mot phishing med Click Protection

Når du klikker på en lenke i en e-post du mottar, sjekkes den mot et stort register over skadelige nettsteder. Hvis lenken ser ut til å være ondsinnet, vises en advarsel.

Sikkerhetssjekk ved hvert klikk

Hver gang du klikker på en lenke i en e-post du har mottatt, sjekker Click Protection lenken mot vårt store register over ondsinnede nettsteder.

Hvis lenken er registrert som ondsinnet, får du opp en tydelig advarsel.

Reduser risikoen for løsepengevirus og skadevare

Løsepengevirus, skadevare og phishing-angrep blir stadig vanligere og mer sofistikerte. Med det store antallet e-poster som mottas hver dag, er det lett å feilvurdere en melding og klikke på en ondsinnet lenke ved et uhell.

Med Click Protection får du et ekstra sikkerhetslag som beskytter selv mot avanserte inntrengningsforsøk.

Stort register over skadelige nettsteder

Vi bruker teknologi fra Göteborg-baserte Halon og det samme store registeret over ondsinnede nettsteder som alle andre e-postsikkerhetstjenester, inkludert globale Sophos.

Registeret ligger lokalt på serveren, og din personlige aktivitet sendes aldri videre til tredjeparter.

Click Protection

SEK10per måned og bruker

  • Kontroll av lenker ved klikk
  • Stort register over skadelige nettsteder
  • Støtte for
  • GDPR-vennlig med datalagring på servere i Sverige

Én enkel pris per måned

Du betaler for de e-postadressene (brukerne) du aktiverer Click Protection for. Vi belaster deg månedlig etterskuddsvis for de brukerne som har hatt Click Protection aktivert i løpet av måneden.

Spørsmål og svar om Click Protection

Ja, det gjør vi. For at tjenesten skal fungere, skriver vi om lenkene i innkommende e-poster. Når du klikker på lenken, går den gjennom Click Protection.

Ja, det må du. For at Click Protection skal fungere, må du bruke MX-serverne våre.

Når du aktiverer Click Protection, går alle innkommende e-poster først gjennom våre dedikerte Click Protection-servere.

Der blir de skannet for lenker, og alle lenker blir omskrevet slik at de går gjennom Click Protection-systemet vårt. Du kan se dette ved at lenken nå begynner med clickprotection.net.

Når du som bruker deretter klikker på en lenke, går du gjennom klikkbeskyttelsen som søker opp lenkemålet i sitt store register over skadelige eller tvilsomme nettsteder. Registeret ligger lokalt på serveren, og ingen informasjon om hva du klikker på sendes til tredjeparter.

Hvis lenken vurderes som ondsinnet, får du som bruker opp en advarsel som forteller deg mer. Hvis den godkjennes, blir du omdirigert.

Ja, det er det. Vi er et svensk selskap, og alle data lagres på våre servere i Sverige. Databehandlingen vår skjer i henhold til vår personvernerklæring og databehandleravtale.