Flyttlådor

Flyttehjelp – en smertefri flytting fra ditt nåværende webhotell

Steget til å bytte webhotell kan noen ganger føles vanskelig og tidkrevende. Filer, databaser og e-post må flyttes, og domener må omdirigeres. Våre teknikere hjelper deg når du ønsker å flytte til oss.

Hva er inkludert i flyttehjelpen?

Vi hjelper deg med det du trenger hjelp til. Kanskje du ønsker hjelp med alt, eller bare en liten del. Dette kan vi hjelpe deg med hvis du ønsker å flytte til oss.

Hvor mye koster det å få flyttehjelp?

Innen 60 dager etter at du har kjøpt et webhotell, kan du flytte et WordPress-nettsted gratis. Vi flytter bare ett nettsted per konto, ikke e-posten din, som du kan flytte gratis ved hjelp av vårt verktøy for e-postmigrering.

Hvis du trenger mer hjelp eller trenger flyttehjelp med en annen type nettsted enn WordPress, er det selvfølgelig tilgjengelig. Vi tar da 625 SEK ekskl. mva. per påbegynte halvtime arbeidet med flyttingen tar. Du kan selvfølgelig få et estimat før vi starter på hvor lang tid vi anslår at det vil ta å flytte nettstedet ditt.

Gratis flyttinger håndteres i prioritert rekkefølge og utføres innen 5 virkedager. Flyttinger utføres normalt i kontortiden (8-18). Flyttinger utenfor kontortid er underlagt et ekstra gebyr.

Hvordan bestiller jeg?

Først må du ha en tjeneste hos oss som du ønsker å flytte til, slik at vi kan gjennomføre flyttingen. Du kan kjøpe et webhotell her.

Deretter bestiller du flyttehjelp via vårt flytteverktøy. Der hjelper vi deg med å samle inn informasjonen vi trenger og sende den til oss på en sikker måte. Det er mulig å be om hjelp til å flytte flere nettsteder/domener samtidig.

Vær oppmerksom på at vi ikke kan flytte nettsteder ut av låste systemer (sidebyggere). Vi kan dessverre heller ikke flytte nettsteder fra WordPress.com, da enkelte temaer og plugins er låst til WordPress.com. Du kan bygge en ny WordPress hos oss og flytte tekst og bilder selv.

Allerede hos oss

Bedrifter i alle størrelser stoler på Oderland.